dimecres, 28 de maig del 2014

L'Alt Urgell i la Cerdanya se sumen a la Setmana Bio per l'alimentació ecològica

L'Alt Urgell i la Cerdanya se sumen durant els propers dies a la Setmana Bio per l'Alimentació Ecològica, amb un complert programa d'activitats i amb especial protagonisme del Baridà. 
Aquesta és una iniciativa del sector ecològic català per tal d'agrupar actuacions amb l'objectiu comú de promocionar i donar a conèixer la producció i l'alimentació ecològiques, difondre-les i promocionar-les conjuntament.
Les primeres propostes seran aquest dissabte, dia 31, amb tres visites guiades: Cal Margarit de Montan de Tost, Cal Andreu d'Alàs i Lagrimus Baridà, que elabora productes fets a partir de pinyes d'avet del Cadí, a Montellà i Martinet.
La primera experiència de la Setmana Bio a l'Alt Urgell i Cerdanya té per objectiu donar a conèixer els productors i elaboradors, el producte, la comercialització de proximitat i la qualitat, que molts cops passa desapercebuda.
Ho trobo molt interssant, aquí us deixo el cartell del programa d'activitats planejades:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada